Prime Minister's Office
UN General Assembly adopts Resolution to establish a new Memorial Wall for fallen Peacekeepers, piloted by India
15 JUN 2023 9:24AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness as UN General Assembly adopted Resolution to establish a new Memorial Wall for fallen Peacekeepers piloted by India.
The Prime Minister tweeted;
“Delighted that the Resolution to establish a new Memorial Wall for fallen Peacekeepers, piloted by India, has been adopted in the UN General Assembly. The Resolution received a record 190 co-sponsorships. Grateful for everyone's support.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
UN জেনেরেল এসেমব্লীনা ভারতকী লুচিং মখাদা নোংগাখ্রবা পীসকীপরশিংগীদমক্তা অনৌবা মেমোরিএল ৱাল অমা শেম্বগী ৱারেপ লৌখ্রে
15 JUN 2023 9:24AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা UN জেনেরেল এসেমব্লীনা ভারতকী লুচিং মখাদা নোংগাখ্রবা পীসকীপরশিংগীদমক্তা অনৌবা মেমোরিএল ৱাল অমা শেম্বগী ৱারেপ লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“UN জেনেরেল এসেমব্লীনা ভারতকী লুচিং মখাদা নোংগাখ্রবা পীসকীপরশিংগীদমক্তা অনৌবা মেমোরিএল ৱাল অমা শেম্বগী ৱারেপ লৌখিবদা নুংঙাইবা ফাওই। ৱারেপ অসিনা রেকোর্দ ওইরবা কো-স্পোন্সর্শিপ 190 ফংখি। মীয়াম্না শৌগৎপসিদা য়াম্না নুংঙাইবা ফাওই”।