Prime Minister's Office
PM invites inputs for Mann ki Baat
13 JUN 2023 8:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited inputs from citizens for Mann ki Baat program that will take place on 18th June 2023.
The Prime Minister tweeted :
"This month’s #MannKiBaat programme will take place on Sunday, 18th June. It is always a delight to receive your inputs. Share your inputs on the NaMo App, MyGov or record your message by dialling 1800-11-7800
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-25th-june-2023/?target=inapp&type=group_issue&nid=340041"

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମନ୍ କି ବାତ୍‍ ପାଇଁ ମତାମତ ଆହ୍ୱାନ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
13 JUN 2023 8:11PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୧୮ ଜୁନ୍ ୨୦୨୩ ରେ ହେବାକୁ ଥିବା ମନ୍ କି ବାତ୍‍ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ପାଇଁ ନାଗରିକଙ୍କ ଠାରୁ ମତାମତ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
“ଏହି ମାସର ମନ କି ବାତ୍‍ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ୧୮ ଜୁନ୍ ରବିବାର ଦିନ ପ୍ରସାରିତ ହେବ । ଆପଣଙ୍କ ମତାମତ ଗ୍ରହଣ କରିବା ସର୍ବଦା ଆନନ୍ଦଦାୟକ ଅଟେ । NaMo App, MyGov ରେ ଆପଣଙ୍କର ମତାମତ ସେୟାର କରନ୍ତୁ କିମ୍ବା ୧୮୦୦-୧୧-୭୮୦୦ ନମ୍ବରକୁ ଡାଏଲ୍ କରି ଆପଣଙ୍କ ବାର୍ତ୍ତା ରେକର୍ଡ କରନ୍ତୁ ।”
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-25th-june-2023/?target=inapp&type=group_issue&nid=340041"