Prime Minister's Office
PM invites inputs for Mann ki Baat
13 JUN 2023 8:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited inputs from citizens for Mann ki Baat program that will take place on 18th June 2023.
The Prime Minister tweeted :
"This month’s #MannKiBaat programme will take place on Sunday, 18th June. It is always a delight to receive your inputs. Share your inputs on the NaMo App, MyGov or record your message by dialling 1800-11-7800
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-25th-june-2023/?target=inapp&type=group_issue&nid=340041"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মন কী বাতকী ইনপুৎশিং কৌরক্লি
13 JUN 2023 8:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লৈবাক মীয়ামগী মফমদগী জুন ১৮, ২০২৩দা পাঙথোক্কদবা মন কী বাত প্রোগ্রামগী ইনপুৎশিং কৌরক্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখিবদা:
“থাসিগী #MannKiBaat থৌরম জুন১৮, নোংমাইজিং নুমিত্তা তারে। অদোমগী ইনপুৎশিং ফংজবা মতম পুম্বদা নুংঙাইবগী মশক্নি। অদোমগী ইনপুৎশিং নামো এপ, মাইগোভতা পাউদম্বিয়ু নৎত্রগা ১৮০০-১১-৭৮০০ দাইল তৌরগা অদোমগী পাউজেল রেকোর্দ তৌবিয়ু।
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-25th-june-2023/?target=inapp&type=group_issue&nid=340041"