প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘মন কী বাত’-ৰ বাবে তথ্য বিচাৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ আহ্বান
13 JUN 2023 8:11PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২০২৩ চনৰ ১৮ জুনত অনুষ্ঠিত হ'বলগীয়া ‘মন কী বাত’ কাৰ্যসূচীৰ বাবে নাগৰিকসকলৰ পৰা তথ্য বিচাৰি আহ্বান জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে:
"এই মাহৰ #MannKiBaat কাৰ্যসূচী ১৮ জুন, দেওবাৰে অনুষ্ঠিত হ'ব। আপোনালোকৰ পৰা তথ্য লাভ কৰাটো সদায়েই আনন্দদায়ক কথা। ‘নমো এপ্’, ‘মাইগভ’ত আপোনালোকৰ তথ্যসমূহ ‘শ্বেয়াৰ’ কৰক, বা ‘১৮০০-১১-৭৮০০’ত ডায়েল কৰি আপোনালোকৰ বাৰ্তাসমূহ ৰেকৰ্ড কৰক।
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-25th-june-2023/?target=inapp&type=group_issue&nid=340041"

Prime Minister's Office
PM invites inputs for Mann ki Baat
13 JUN 2023 8:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has invited inputs from citizens for Mann ki Baat program that will take place on 18th June 2023.
The Prime Minister tweeted :
"This month’s #MannKiBaat programme will take place on Sunday, 18th June. It is always a delight to receive your inputs. Share your inputs on the NaMo App, MyGov or record your message by dialling 1800-11-7800
https://www.mygov.in/group-issue/inviting-ideas-mann-ki-baat-prime-minister-narendra-modi-25th-june-2023/?target=inapp&type=group_issue&nid=340041"