Prime Minister's Office
PM appreciates effort of Cubbon Reads for inculcating the love of reading among people
12 JUN 2023 6:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated the effort of Cubbon Reads (a reading community) for inculcating the love of reading among people.
Responding to the tweet by Lok Sabha MP, Shri P C Mohan, the Prime Minister tweeted;
“Commendable effort to spread the joys of reading.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মীয়ামগী মরক্তা লাইরিক পাবা পাম্বগী ৱাখল্লোন অসি ফাওহনবগীদমক্তা কব্বন রীদসনা হোৎনরিবশিং অদুবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
12 JUN 2023 6:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামগী মরক্তা লাইরিক পাবা পাম্বগী ৱাখল্লোন অসি ফাওহনবগীদমক্তা কব্বন রীদস (লাইরিক পাবা কাংলুপ)না হোৎনরিবশিং অদুবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
লোক সভাগী এম.পি., শ্রী পি.সি. মোহন্না তৌরকপা ত্বীত অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি;
“লাইরিক পাবগী নুংঙাইবা অসিবু শন্দোক্নবা য়াম্না থাগৎনিংঙাই ওইবা থবক।”