Prime Minister's Office
PM congratulates hockey team for winning 2023 Women's Hockey Junior Asia Cup
11 JUN 2023 9:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Hockey team for winning 2023 Women's Hockey Junior Asia Cup.
The Prime Minister tweeted :
"Congratulations to our young champions on winning the 2023 Women's Hockey Junior Asia Cup! The team has shown immense perseverance, talent and teamwork. They have made our nation very proud. Best wishes to them for their endeavours ahead."

प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
प्रधानमन्त्रीले दिए 2023 महिला हकी जुनियर एसिया कप जिते बापत हकी टोलीलाई बधाई
11 JUN 2023 9:16PM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले 2023 महिला हकी जुनियर एशिया कप जिते बापत हकी टोलीलाई बधाई दिएका छन्।
प्रधानमन्त्रीले ट्वीट गरे:
"हाम्रा युवा च्याम्पियनहरूलाई 2023 महिला हकी जुनियर एसिया कप जितेकोमा बधाई छ! टोलीले अपार लगनशीलता, प्रतिभा र टिमवर्क देखाएको छ। तिनीहरूले हाम्रो राष्ट्रलाई धेरै गौरवान्वित बनाएका छन्। उनीहरूलाई अघिल्लो प्रयासको लागि शुभकामना।"
— नरेन्द्र मोदी (@narendramodi) 11 जून, 2023