প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপীগী হোক্কি জুনিয়র এসিয়া কপ ২০২৩ মাইপাকপগীদমক হোক্কী তিম প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
11 JUN 2023 9:16PM by PIB Imphal
নুপীগী হোক্কি জুনিয়র এসিয়া কপ ২০২৩ মাইপাকপগীদমক হোক্কী তিম প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“নুপীগী হোক্কি জুনিয়র এসিয়া কপ ২০২৩ মাইপাকপগীদমক ঐখোয়না নহা ওইরিবা চেম্পিয়নশিং থাগৎপা ফোঙদোকচরি! তিম অসিনা খাংবা কনবা, হৈশিংবা অমসুং পুন্না থবক তৌমিন্নবা অদু উৎলে। মখোয়না ঐখোয়গী লৈবাক চাউথোকচবা পোকহল্লে। মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক মখোয়গী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates hockey team for winning 2023 Women's Hockey Junior Asia Cup
11 JUN 2023 9:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Hockey team for winning 2023 Women's Hockey Junior Asia Cup.
The Prime Minister tweeted :
"Congratulations to our young champions on winning the 2023 Women's Hockey Junior Asia Cup! The team has shown immense perseverance, talent and teamwork. They have made our nation very proud. Best wishes to them for their endeavours ahead."