ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମହିଳା ହକି ଜୁନିଅର ଏସିଆ କପ୍-୨୦୨୩ ଜିତିବା ପରେ ବିଜୟୀ ଟିମକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ
11 JUN 2023 9:16PM by PIB Bhubaneswar
ମହିଳା ହକି ଜୁନିଅର ଏସିଆ କପ୍- ୨୦୨୩ ଜିତିବା ପରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ହକି ଦଳକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
"ମହିଳା ହକି ଜୁନିଅର ଏସିଆ କପ୍ -୨୦୨୩ ଜିତିଥିବା ଆମର ଯୁବ ଚାମ୍ପିଅନ୍ ମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ! ଦଳ ଅପାର ଉଦ୍ୟମ, ପ୍ରତିଭା ଏବଂ ଦଳଗତ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଛି। ସେମାନେ ଆମ ଦେଶକୁ ବହୁତ ଗର୍ବିତ କରିଛନ୍ତି। ସେମାନଙ୍କ ଆଗାମୀ ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ଶୁଭକାମନା।"

Prime Minister's Office
PM congratulates hockey team for winning 2023 Women's Hockey Junior Asia Cup
11 JUN 2023 9:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Hockey team for winning 2023 Women's Hockey Junior Asia Cup.
The Prime Minister tweeted :
"Congratulations to our young champions on winning the 2023 Women's Hockey Junior Asia Cup! The team has shown immense perseverance, talent and teamwork. They have made our nation very proud. Best wishes to them for their endeavours ahead."