Prime Minister's Office
Every stride is a testament to the strength and spirit of our people: PM
11 JUN 2023 11:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles, graphics, videos and information about various Government schemes which highlight the undeterred resolve of the citizens.
The Prime Minister tweeted :
"Proud to serve a nation that’s marching forward with undeterred resolve. From multilateral platforms to Aatmanirbhar Bharat to ‘Make in India’, every stride is a testament to the strength and spirit of our people.
#9YearsOfIndiaFirst”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
থাংলিবা খোংথাং খুদিংমক ঐখোয়গী প্রজাশিংগী মপাঙ্গল অমসুং ৱাখল্লোন অদুগী কুদম্নি: পি.এম.
11 JUN 2023 11:32AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নাগ্রিকশিংগী খোংফম হোংলরোইদবা অচেৎপা ফিরেপ অদুবু মশক তাক্লিবা সরকারগী স্কীমশিংগী মতাংদা আর্তিকলশিং, গ্রাফিকশিং, ভিদিওশিং অমসুং ই-পাউশিং মীয়ামদা শিয়র তৌরকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“খোংফম হোংলরোইদবা অচেৎপা ফিরেপকা লোইননা মাংলোমদা খোং থাংজিল্লিবা লৈবাক অমগী সেবা তৌজবা ফংবদা য়াম্না চাউথোকচৈ। মল্তিলেতরেল প্লেতফোর্মদগী হৌরগা আত্মানির্ভর ভারততগীনা ‘মেক ইন ইন্দিয়া’ ফাওবা, থাংলিবা খোংথাং খুদিংমক ঐখোয়গী প্রজাশিংগী মপাঙ্গল অমসুং ৱাখল্লোন অদুগী খুদম্নি। #9YearsOfIndiaFirst”