ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରତ୍ୟେକ ପଦକ୍ଷେପ ଆମ ଲୋକଙ୍କ ଦକ୍ଷତା ଏବଂ ଉତ୍ସାହର ପ୍ରମାଣ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
11 JUN 2023 11:32AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଲୋକଙ୍କ ଦୃଢ଼ ସଂକଳ୍ପକୁ ଉଜାଗର କରୁଥିବା ବିଭିନ୍ନ ସରକାରୀ ଯୋଜନା ବାବଦରେ ଆଲେଖ୍ୟ, ଭିଡିଓ, ଗ୍ରାଫିକ୍ସ ଏବଂ ସୂଚନାକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
‘ଏକ ଏପରି ଦେଶର ସେବା କରିବାରେ ଗର୍ବ ହୋଇଥାଏ ଯେ କି ଦୃଢ଼ ସଂକଳ୍ପର ସହ ଆଗକୁ ବଢ଼େ । ବହୁପକ୍ଷୀୟ ମଞ୍ଚଠାରୁ ଆରମ୍ଭ କରି ଆତ୍ମ ନିର୍ଭର ଭାରତରୁ ‘ମେକ୍ ଇନ୍ ଇଣ୍ଡିଆ’ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ସବୁ ପଦକ୍ଷେପରେ ଆମ ଲୋକଙ୍କ ଶକ୍ତି ଏବଂ ଉତ୍ସାହର ପ୍ରମାଣ ରହିଛି’ । #9YearsOfIndiaFirst

Prime Minister's Office
Every stride is a testament to the strength and spirit of our people: PM
11 JUN 2023 11:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared articles, graphics, videos and information about various Government schemes which highlight the undeterred resolve of the citizens.
The Prime Minister tweeted :
"Proud to serve a nation that’s marching forward with undeterred resolve. From multilateral platforms to Aatmanirbhar Bharat to ‘Make in India’, every stride is a testament to the strength and spirit of our people.
#9YearsOfIndiaFirst”