Prime Minister's Office
PM expresses happiness over growing popularity of Lavender in J&K
09 JUN 2023 8:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a clip from his Mann Ki Baat where he highlighted the topic of Lavender.
Shri Modi was expressing happiness over growing popularity of Lavender in Jammu and Kashmir.
The Prime Minister tweeted in reply to a tweet by the Union Minister Dr Jitendra Singh.
"Good to see Lavender becoming popular in Jammu and Kashmir. I had highlighted this topic during a recent #MannKiBaat programme as well. youtu.be/kkbQzipkqrA"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না জম্মু অমসুং কাশ্মিরদা লেভেন্দরবু মীয়াম্না পাম্নবা হেনগৎলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
09 JUN 2023 8:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লাভেন্দরগী মতাংদা পনখিবা মহাক্কী মন কী বাতকী ক্লিপ অমা মীয়ামদা শিয়র তৌরকখি।
শ্রী মোদীনা জম্মু অমসুং কাশ্মিরদা লেভেন্দরবু মীয়াম্না পাম্নবা হেনগৎলকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, দা. জিতেন্দ্র সিংনা তৌরকপা ত্বীত অমদা পাউখুম পীরদুনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি।
“জম্মু আমসুং কাশ্মিরদা লাভেন্দরবু মীয়াম্না পাম্নবা অমা ওইরকপা অসি উবদা য়াম্না নুংঙাই। ঐহাক্না মসিগী হিরম অসি হন্দক্কী #মনকীবাত থৌরমদশু পনখি। youtu.be/kkbQzipkqrA”