প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে জম্মু-কাশ্মীৰত লেৱেণ্ডাৰৰ বৰ্ধিত জনপ্ৰিয়তাত সন্তুষ্টি প্ৰকাশ কৰে
09 JUN 2023 8:07PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নিজৰ 'মন কী বাত' কাৰ্যক্ৰমৰ এটা ক্লিপ শ্বেয়াৰ কৰিছে, য'ত তেওঁ লেৱেণ্ডাৰৰ বিষয়টো ৰেখাংকিত কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে জম্মু-কাশ্মীৰত লেৱেণ্ডাৰৰ বৰ্ধিত জনপ্ৰিয়তাত সন্তুষ্টি প্ৰকাশ কৰে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী ডঃ জিতেন্দ্ৰ সিঙৰ এটা টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে:
"জম্মু আৰু কাশ্মীৰত লেৱেণ্ডাৰক জনপ্ৰিয় হোৱা দেখি ভাল লাগিছে। মই অলপতে #MannKiBaat কাৰ্যক্ৰমৰ সময়তো এই বিষয়টো ৰেখাংকিত কৰিছিলোঁ। youtu.be/kkbQzipkqrA"

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over growing popularity of Lavender in J&K
09 JUN 2023 8:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared a clip from his Mann Ki Baat where he highlighted the topic of Lavender.
Shri Modi was expressing happiness over growing popularity of Lavender in Jammu and Kashmir.
The Prime Minister tweeted in reply to a tweet by the Union Minister Dr Jitendra Singh.
"Good to see Lavender becoming popular in Jammu and Kashmir. I had highlighted this topic during a recent #MannKiBaat programme as well. youtu.be/kkbQzipkqrA"