Prime Minister's Office
India embraced technology to revolutionise governance and uplift service delivery : PM
09 JUN 2023 10:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared articles, videos, graphics and information on '9 years of tech for growth'.
The Prime Minister tweeted :
"India embraced technology to revolutionise governance and uplift service delivery. Technology has brought efficiency and convenience to the lives of people. It also enhanced efforts to build a digitally empowered India. #9YearsOfTechForGrowth"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লৈবাক ঙাকপদা অওনবা পুরক্নবা অমসুং থবক ফগৎহন্নবা ভারতনা তেক্নোলোজি শীজিন্নরি: প্রধান মন্ত্রী
09 JUN 2023 10:14AM by PIB Imphal
‘চাউখৎনবগীদমক চহি ৯গী তেক্নোলোজি’গী মতাংদা আর্তিকলশিং, ভিদিওশিং, গ্রাফিকশিং অমসুং ই-পাউশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“লৈবাক ঙাকপদা অওনবা পুরক্নবা অমসুং থবক ফগৎহন্নবা ভারতনা তেক্নোলোজি শীজিন্নরি। তেক্নোলোজিনা মীয়ামগী পুন্সিদা অফবা অমসুং খুদোংচাবা পুরক্লে। মসিনা দিজিতেলগী শক্তি লৈরিবা ভারত অমা শেমগৎপদা মতেং পাংলে। #9YearsOfTechForGrowth”।