প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতে শাসনত বৈপ্লৱিক পৰিৱৰ্তন আনিবলৈ আৰু সেৱা প্ৰদান উন্নত কৰাৰ বাবে প্ৰযুক্তিক গ্ৰহণ কৰিছে: প্ৰধানমন্ত্ৰী
09 JUN 2023 10:14AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি 'উন্নয়নৰ বাবে প্ৰযুক্তিৰ ৯ বছৰ' সন্দৰ্ভত প্ৰবন্ধ, ভিডিঅ', গ্ৰাফিক্স আৰু অন্তৰ্দৃষ্টি ভাগ বতৰা কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তেওঁৰ টুইটত কয়:
"ভাৰতে শাসনত বৈপ্লৱিক পৰিৱৰ্তন আনিবলৈ আৰু সেৱা প্ৰদানউন্নত কৰাৰ বাবে প্ৰযুক্তি গ্ৰহণ কৰিছে। প্ৰযুক্তিয়ে মানুহৰ জীৱনত দক্ষতাৰ লগতে সুবিধা ও আনিছে। ই ডিজিটেল ভাৱে শক্তিশালী ভাৰত গঢ়ি তোলাৰ প্ৰচেষ্টাও বৃদ্ধি কৰিছে। #9YearsOfTechForGrowth"

Prime Minister's Office
India embraced technology to revolutionise governance and uplift service delivery : PM
09 JUN 2023 10:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared articles, videos, graphics and information on '9 years of tech for growth'.
The Prime Minister tweeted :
"India embraced technology to revolutionise governance and uplift service delivery. Technology has brought efficiency and convenience to the lives of people. It also enhanced efforts to build a digitally empowered India. #9YearsOfTechForGrowth"