Prime Minister's Office
Ensuring Farmer Welfare
PM shares initiatives about farmer welfare in last 9 years
02 JUN 2023 6:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared compilation of articles, videos, graphics and information regarding farmer welfare in the the last 9 years.
The Prime Minister tweeted :
"The sweat and toil of our farmers plays a big role in the country's progress. Their relentless work is the backbone of our food security. It has been #9YearsEmpoweringAnnadatas and ensuring this sector scales new heights of growth."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କୃଷକ କଲ୍ୟାଣ ସୁନିଶ୍ଚିତ କରିବା
ଗତ ୯ ବର୍ଷରେ କୃଷକଙ୍କ କଲ୍ୟାଣ ଦିଗରେ ନିଆଯାଇଥିବା ପଦକ୍ଷେପ ସେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
05 JUN 2023 1:08PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗତ ୯ ବର୍ଷରେ କୃଷକ କଲ୍ୟାଣ ସମ୍ବନ୍ଧିତ ଆଲେଖ୍ୟ, ଭିଡିଓ, ଗ୍ରାଫିକ୍ସ ଏବଂ ସୂଚନାଗୁଡ଼ିକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
‘ଆମ କୃଷକଙ୍କ ଝାଳ ଏବଂ ପରିଶ୍ରମ ଦେଶର ପ୍ରଗତିରେ ଏକ ବଡ଼ ଭୂମିକା ନିଭାଇଥାଏ । ସେମାନଙ୍କ ଅକ୍ଲାନ୍ତ ପରିଶ୍ରମ ଆମ ଖାଦ୍ୟ ସୁରକ୍ଷାର ମେରୁଦଣ୍ଡ । ୰୯ ବର୍ଷ ଧରି ଅନ୍ନଦାତାଙ୍କ ସଶକ୍ତୀକରଣ କରାଯାଇଛି ଏବଂ ଏହି କ୍ଷେତ୍ର ବିକାଶର ନୂଆ ଉଚ୍ଚତାକୁ ସୁନିଶ୍ଚିତ କରିଛି ।’