প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লৌমীশিংগী য়াইফ-থৌরাং শোইহন্দবা
পি.এম.না হৌখিবা চহি ৯ অসিদা লৌমীশিংগী য়াইফ-থৌরাংগী মতাংদা লৌখৎখিবা অনৌবা থৌরাংশিং শিয়র তৌবা
02 JUN 2023 6:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হৌখিবা চহি ৯দা লৌমীশিংগী য়াইফ-থৌরাংগা মরি লৈনবা আর্তিকলশিং, ভীদিওশিং, গ্রাফিকশিং অমসুং ইনফোর্মেশনগী কমপাইলেশন অমা শিয়র তৌরকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“ঐখোয়গী লৌমীশীংনা হালেংবা লৈতনা হোৎনখিবশিং অদুনা লৈবাক অসিগী চাউখৎ-থৌরাংদা য়াম্না চাউরবা থৌদাং লৌই। মখোয়গী নিংহন্নবা লৈতনা তৌখিবা থবক অদুনা ঐখোয়গী ফুদ সেক্যুরিতীগী ঙাক্লৌ ওইরিবনি। অন্নদাতাশিং অদুবু থৌনা পীবীবা চহি ৯ শুরে, #9YearsEmpoweringAnnadatas অমসুং সেক্তর অসিবু চাাউখৎ-থৌরাং অনৌবা অৱাংবা থাক অমা য়ৌহনবা ”

Prime Minister's Office
Ensuring Farmer Welfare
PM shares initiatives about farmer welfare in last 9 years
02 JUN 2023 6:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared compilation of articles, videos, graphics and information regarding farmer welfare in the the last 9 years.
The Prime Minister tweeted :
"The sweat and toil of our farmers plays a big role in the country's progress. Their relentless work is the backbone of our food security. It has been #9YearsEmpoweringAnnadatas and ensuring this sector scales new heights of growth."