Prime Minister's Office
PM greets people of Telangana on State's Formation Day
02 JUN 2023 10:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Telangana on the State's Formation Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On the Formation Day of Telangana, my greetings to the people of this wonderful state. The skills of its people and the richness of its culture are greatly admired. I pray for the well-being and prosperity of Telangana."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মখোয়গী রাজ্য শেমখিবা নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রীনা তেলঙ্গানাগী মীয়াম তরাম ওকখ্রে
02 JUN 2023 10:14AM by PIB Imphal
মখোয়গী রাজ্য শেমখিবা নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলঙ্গানাগী মীয়াম তরাম ওকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“তেলাঙ্গানা শেমখিবা নুমিত্তা, রাজ্য অসিগী মীয়ামদা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। রাজ্য অসিগী মীয়ামগী হৈথোই-শিংথোইবা অমসুং রাজ্য অসিগী ইনাকখুল্লবা কলচর অসি য়াম্না পাম্নৈ। তেলাঙ্গানা চাউখৎনবা অমসুং নুংঙাই য়াইফনবা ঐনা থৌনিজরি”।