প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
তেলেংগানাৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত ৰাজ্যবাসীক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
02 JUN 2023 10:14AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে তেলেংগানাৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত ৰাজ্যখনৰ জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জনাইছে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, "তেলেংগানাৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত এই সুন্দৰ ৰাজ্যখনৰ জনসাধাৰণক মোৰ শুভেচ্ছা জনাইছো। ইয়াৰ জনসাধাৰণৰ দক্ষতা আৰু ইয়াৰ সংস্কৃতিৰ সমৃদ্ধিৰ প্ৰতি মানুহে গভীৰ শ্ৰদ্ধা প্ৰকাশ কৰে। তেলেংগানাৰ কল্যাণ আৰু সমৃদ্ধিৰ বাবে মই প্ৰাৰ্থনা কৰিছো"।

Prime Minister's Office
PM greets people of Telangana on State's Formation Day
02 JUN 2023 10:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Telangana on the State's Formation Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On the Formation Day of Telangana, my greetings to the people of this wonderful state. The skills of its people and the richness of its culture are greatly admired. I pray for the well-being and prosperity of Telangana."