Prime Minister's Office
2022-23 GDP growth figures underscore the resilience of the Indian economy amidst global challenges:PM
31 MAY 2023 8:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed satisfaction about the 2022-23 GDP growth figures while seeing a promising trajectory for the economy of the country.
The Prime Minister tweeted :
"The 2022-23 GDP growth figures underscore the resilience of the Indian economy amidst global challenges. This robust performance along with overall optimism and compelling macro-economic indicators, exemplify the promising trajectory of our economy and the tenacity of our people."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
২০২২-২৩গী জি.দি.পি.গী গ্রোথ ফিগরশিং অসিনা মালেমগী শিংনবশিংগী মরক্তা ভারতকী শেন্মিৎলোনগী অখাং কনবা অদুবু ময়েক শেংনা উৎলি: পি.এম.
31 MAY 2023 8:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২২-২৩গী জি.দি.পি.গী গ্রোথকী ফিগরশিং অদুগী মতাংদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে অমসুং মসিবু লৈবাক অসিগী শেন্মিৎলোনগীদমক চাউখৎলকপগী খোংজেল অমনি হায়না লৌনরি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখি:
“২০২২-২৩গী জি.দি.পি.গী গ্রোথ ফিগরশিং অসিনা মালেমগী শিংনবশিংগী মরক্তা ভারতকী শেন্মিৎলোনগী অখাং কনবা অদু ময়েক শেংনা উৎলি। অসিগুম্বা অচৌবা থবকশিং অসি অপুনবা আশা অমসুং থাজনিংঙাই ওইরবা মেক্রো-ইকোনোমিক ইন্দিকেতরশিংগা লোয়ননা ঐখোয়গী শেন্মিৎলোনগীদমক চাউখৎলকপগী খোংজেল অমসুং মীয়ামগী অখাং কনবগী মওং উৎলি।”