Prime Minister's Office
The new Parliament building will make every Indian proud: PM
Asks citizens to record their feelings in voice over for the video shared by him
26 MAY 2023 6:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses of the new Parliament Building. Shri Modi has elicited thoughts of the citizens in the form of the voice over for the video.
In a tweet the Prime Minister said :
"The new Parliament building will make every Indian proud. This video offers a glimpse of this iconic building. I have a special request- share this video with your own voice-over, which conveys your thoughts. I will re-Tweet some of them. Don’t forget to use #MyParliamentMyPride."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অনৌবা পার্লিয়ামেন্ত বিল্দিং অসিনা ভারত মচা খুদিংমকপু চাউথোকহল্লগনি: পি.এম.
নগরিকশিংদা মহাক্না শিয়র তৌরকপা ভীদিও অদুগী মতাংদা মখোয়গী খোঞ্জেলদা মখোয়না ফাওবা অদু রেকোর্দ তৌদুনা ফোংদোক্নবা হায়খি
26 MAY 2023 6:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অনৌবা পার্লিয়ামেন্তকী বিল্দিং অদুগী মিৎকুপ খরা শিয়র তৌরকখি। শ্রী মোদীনা ভীদিও অসিগীদমক্তা নাগরিকশিংদা মখোয়গী ৱাখলদা ফাওরিবশিং অদুবু খোঞ্জেলদা ওইনা ফোংদোরক্নবা হায়খি।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না হায়খি:
“অনৌবা পার্লিয়ামেন্ত বিল্দিং অসিনা ভারতমচা খুদিংমকপু চাউথোকহল্লগনি। ভীদিও অসিনা ফিদম্নিংঙাই ওইরবা বিল্দিং অসিগী মিৎকুপ খরা উৎথোক্লি। ঐহাক্না অখন্না হায়জরি – মসিগী ভীদিও অসিবু নশাগী খোঞ্জেলদা নখোয়না ফাওরিবা ৱাখল্লোনশিং অদুবু ফোংদোক্লদুনা শিয়র তৌবীয়ু। ঐহাক্না মদুদগী খরা অমা খনগৎলগা অমুক হন্না ত্বীত তৌরগনি। #MyParliamentMyPride অসি শিজিন্নবা কাওবীগনু।”