ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ନୂଆ ସଂସଦ ଭବନ ସମସ୍ତ ଭାରତୀୟଙ୍କୁ ଗୌରବାନ୍ୱିତ କରିବ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
ସଂସଦ ଭବନର ସମ୍ପର୍କରେ ସେ ଶେୟାର କରିଥିବା ଭିଡିଓରେ ନିଜ ସ୍ୱରରେ ଭାବନା ବ୍ୟକ୍ତ କରିବାକୁ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଆହ୍ୱାନ ଦେଲେ
26 MAY 2023 6:02PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ନୂଆ ସଂସଦ ଭବନର ଝଲକ ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଏହି ଭିଡିଓରେ ନିଜ ସ୍ୱରରେ ଭାବନା ବ୍ୟକ୍ତ କରିବା ପାଇଁ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଆହ୍ୱାନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ନୂଆ ସଂସଦ ଭବନ ସମସ୍ତ ଭାରତୀୟଙ୍କୁ ଗୌରବାନ୍ୱିତ କରିବ । ଭିଡିଓରେ ଏହି ପ୍ରତିଷ୍ଠିତ ଭବନର ଝଲକ ରହିଛି । ମୋର ଏକ ବିଶେଷ ଅନୁରୋଧ- ନିଜ ସ୍ୱରରେ ଭାବନା ବ୍ୟକ୍ତ କରି ଏହି ଭିଡିଓଟି ଶେୟାର କରନ୍ତୁ । ମୁଁ ସେଥିରୁ କିଛି ଭିଡିଓ ରି-ଟ୍ୱିଟ କରିବି । #MyParliamentMyPride ବ୍ୟବହାର କରିବାକୁ ଭୁଲନ୍ତୁ ନାହିଁ ।”

Prime Minister's Office
The new Parliament building will make every Indian proud: PM
Asks citizens to record their feelings in voice over for the video shared by him
26 MAY 2023 6:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses of the new Parliament Building. Shri Modi has elicited thoughts of the citizens in the form of the voice over for the video.
In a tweet the Prime Minister said :
"The new Parliament building will make every Indian proud. This video offers a glimpse of this iconic building. I have a special request- share this video with your own voice-over, which conveys your thoughts. I will re-Tweet some of them. Don’t forget to use #MyParliamentMyPride."