Prime Minister's Office
PM hails India’s Defence production crossing Rs 1 lakh crore mark for the first time ever
19 MAY 2023 8:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded India’s Defence production crossing Rs 1 lakh crore mark for the first time ever.
In reply to a tweet by the Defence Minister, the Prime Minister tweeted:
"This is a feat that will bring a smile on every Indian’s face.
Congratulations to the people of India for showing unparalleled zeal in this sector. We are well on our way to grow even more in this sector."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତର ପ୍ରତିରକ୍ଷା ଉତ୍ପାଦନ ପ୍ରଥମ ଥର ୧ ଲକ୍ଷ କୋଟି ଟଙ୍କା ପାର୍ କରିବାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
19 MAY 2023 8:07PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭାରତର ପ୍ରତିରକ୍ଷା ଉତ୍ପାଦନ ପ୍ରଥମ କରି ୧ ଲକ୍ଷ କୋଟି ଟଙ୍କା ପାର୍ କରିବାକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରତିରକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟର ଉତ୍ତର ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଏହା ଏପରି ଏକ କୀର୍ତ୍ତି ଯାହା ପ୍ରତ୍ୟେକ ଭାରତୀୟଙ୍କ ମୁହଁରେ ହସ ଆଣିଦେବ ।
ଏ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଅତୁଳନୀୟ ଉତ୍ସାହ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଥିବାରୁ ଭାରତବାସୀଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ଆମେ ଏହି କ୍ଷେତ୍ରରେ ଆହୁରି ଅଧିକ ଆଗେଇବା ରାସ୍ତାରେ ଅଛୁ ।’