প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতৰ প্ৰতিৰক্ষা উৎপাদনে প্ৰথমবাৰৰ বাবে ১ লাখ কোটি টকাৰ সীমা অতিক্ৰম কৰাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে প্ৰশংসা কৰে
19 MAY 2023 8:07PM by PIB Guwahati
ভাৰতৰ প্ৰতিৰক্ষা উৎপাদনে প্ৰথমবাৰৰ বাবে ১ লাখ কোটি টকাৰ সীমা অতিক্ৰম কৰাক প্ৰশংসা কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰী ৰাজনাথ সিঙৰ টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰি কয়, "এইটো এনে এক কৃতিত্ব, যিয়ে প্ৰতিজন ভাৰতীয়ৰ মুখত হাঁহি বিৰিঙাব।এই খণ্ডত অতুলনীয় উদ্যম দেখুওৱাৰ বাবে ভাৰতবাসীলৈ অভিনন্দন। এই খণ্ডত আৰু অধিক বৃদ্ধিৰ পথত আমি ভালদৰে আগবাঢ়িছো।"

Prime Minister's Office
PM hails India’s Defence production crossing Rs 1 lakh crore mark for the first time ever
19 MAY 2023 8:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded India’s Defence production crossing Rs 1 lakh crore mark for the first time ever.
In reply to a tweet by the Defence Minister, the Prime Minister tweeted:
"This is a feat that will bring a smile on every Indian’s face.
Congratulations to the people of India for showing unparalleled zeal in this sector. We are well on our way to grow even more in this sector."