Prime Minister's Office
PM urges everyone to visit Indiahandmade.com
24 APR 2023 11:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged everyone to visit Indiahandmade.com, A one-stop-shop for India's rich handloom & handicraft heritage.
Replying to a tweet by the Union Minister Shri Piyush Goyal, the Prime Minister tweeted :
"Do visit indiahandmade.com and add momentum to the movement towards being #VocalForLocal."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
Indiahandmade.com দা চঙনবা মীওই খুদিংমক্তা প্রধান মন্ত্রীনা তকশিনখ্রে
24 APR 2023 11:49AM by PIB Imphal
ভারতকী ইনাকখুল্লবা ইয়োং অমসুং হেন্দিক্রাফকী পোৎথোকশিং মফম অমদগী খুদিংমক লৈবা য়ারবা, Indiahandmade.com দা চঙনবা মীওই খুদিংমক্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তকশিনখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী পিয়ুস গোয়ালগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“indiahandmade.com দা চঙবীয়ু অমসুং #VocalForLocal গী খোঙজংদা থৌনা হাপ্পু”।