Prime Minister's Office
PM lauds an initiative by Central University of Odisha to organise the Paramparik Kreeda Mahotsava
23 APR 2023 10:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised an initiative by Central University of Odisha to organise the Paramparik Kreeda Mahotsava to spread awareness about India's rich sporting traditions and diversity.
In reply to the tweet by Union Minister of State, Dr. Subhas Sarkar, the Prime Minister tweeted;
“Laudatory initiative by Central University of Odisha to organise the Paramparik Kreeda Mahotsava to spread awareness about India's rich sporting traditions and diversity.”
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1918629

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পরম্পরিক ক্রিরা মহোৎসব পাংথোক্নবা ওরিয়াগী সেন্ত্রেল য়ুনিভর্সিতিগী থৌরাং অমা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
23 APR 2023 10:00AM by PIB Imphal
ভারতকী ইনাকখুল্লবা শান্ন-খোৎনবগী চৎনবীশিং অমসুং মখলশিং মীয়ামদা খঙহন্নবা পরম্পরিক ক্রিরা মহোৎসব পাংথোক্নবা ওরিয়াগী সেন্ত্রেল য়ুনিভর্সিতিগী থৌরাং অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী দোক্তর সুভাস সরকারগী ত্বিৎকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ভারতকী ইনাকখুল্লবা শান্ন-খোৎনবগী চৎনবীশিং অমসুং মখলশিং মীয়ামদা খঙহন্নবা পরম্পরিক ক্রিরা মহোৎসব পাংথোক্নবা ওরিয়াগী সেন্ত্রেল য়ুনিভর্সিতিগী থৌরাং থাগৎফম থোকপা থবক্নি”।
https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1918629