Prime Minister's Office
PM shares PIB Booklet of Buddha mentions in his speeches over the years
19 APR 2023 8:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will address Global Buddhist Summit in Delhi tomorrow at 10 am.
The Prime Minister has shared a booklet prepared by Press Information Bureau that is compilation of the Prime Minister's speeches and key mentions of Lord Buddha and Buddhist thought.
The Prime Minister tweeted quoting a tweet by the Press Information Bureau :
"At 10 AM tomorrow, 20th April, will address the Global Buddhist Summit in Delhi. This Summit brings together various people who have worked to further popularise the ideals of Lord Buddha."
The booklets can be accessed at
English booklet
https://static.pib.gov.in/WriteReadData/specificdocs/documents/2023/apr/doc2023419182601.pdf
Hindi booklet
https://static.pib.gov.in/WriteReadData/specificdocs/documents/2023/apr/doc2023419182701.pdf

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চহি কয়া মহাক্কী ৱারোলশিংদা বুদ্ধ পনখিবা পি.আই.বি বুকলেত প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
19 APR 2023 8:21PM by PIB Imphal
হয়েং অয়ুক পুং ১০ তাবদা নিউ দিল্লিদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গ্লোবেল বুদ্ধিস্ত সম্মিৎতা ৱা ঙাংগনি।
ভাগবান বুদ্ধ অমসুং মহাক্কী ৱাখল্লোনগী মরুওইবা পনখিবা প্রধান মন্ত্রীগী ৱারোলশিংগী খোমজিনবা প্রেস ইনফোর্মেসন বিউরোনা পুথোকপা বুকলেত অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে।
প্রেস ইনফোর্মেসন বিউরোগী ত্বিৎ অমা লৌখৎলদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“হয়েং এপ্রিল ২০গী অয়ুক পুং ১০ তাবদা, দিল্লিদা গ্লোবেল বুদ্ধিস্ত সম্মিৎতা ৱা ঙাংগনি। মীফম অসিদা ভাগবান বুদ্ধগী অচুম্বা ৱাখল্লোনশিং মখা তানা খঙহন্নবা থবক তৌরিবা তোঙান-তোঙানবা মীওইশিং অমতা ওইনা পুনহলগনি”।