Prime Minister's Office
PM shares PIB Booklet of Buddha mentions in his speeches over the years
19 APR 2023 8:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will address Global Buddhist Summit in Delhi tomorrow at 10 am.
The Prime Minister has shared a booklet prepared by Press Information Bureau that is compilation of the Prime Minister's speeches and key mentions of Lord Buddha and Buddhist thought.
The Prime Minister tweeted quoting a tweet by the Press Information Bureau :
"At 10 AM tomorrow, 20th April, will address the Global Buddhist Summit in Delhi. This Summit brings together various people who have worked to further popularise the ideals of Lord Buddha."
The booklets can be accessed at
English booklet
https://static.pib.gov.in/WriteReadData/specificdocs/documents/2023/apr/doc2023419182601.pdf
Hindi booklet
https://static.pib.gov.in/WriteReadData/specificdocs/documents/2023/apr/doc2023419182701.pdf

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বুদ্ধৰ ওপৰত পিআইবি পুস্তিকা শ্বেয়াৰ কৰে, যি কেইবাবছৰ ধৰি বুদ্ধৰ ওপৰত দিয়া তেওঁৰ ভাষণৰ সংকলন
19 APR 2023 8:21PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কাইলৈ পুৱা ১০ বজাত দিল্লীত বিশ্বজনীন বৌদ্ধ শিখৰ সন্মিলন সম্বোধন কৰিব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সংবাদ সূচনা কাৰ্যালয় (পিআইবি)ৰ দ্বাৰা প্ৰস্তুত কৰা এখন পুস্তিকা শ্বেয়াৰ কৰে, যি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ভাষণসমূহ আৰু ভগৱান বুদ্ধ তথা বৌদ্ধ বিচাৰ ধাৰাৰ ওপৰত তেওঁৰ প্ৰধান বক্তব্যৰ সংকলন।
সংবাদ সূচনা কাৰ্যালয়ৰ এটা টুইটৰ উদ্ধৃতি দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰিছে:
"কাইলৈ, ২০ এপ্ৰিলত পুৱা ১০ বজাত দিল্লীত বিশ্বজনীন বৌদ্ধ শিখৰ সন্মিলন সম্বোধন কৰিম। এই শিখৰ সন্মিলনে বিভিন্ন ব্যক্তিক একত্ৰিত কৰে, যিসকলে ভগৱান বুদ্ধৰ আদৰ্শ অধিক জনপ্ৰিয় কৰিবলৈ কাম কৰিছে।"
ইয়াত সেই পত্ৰিকা চাব পাৰিব
ইংৰাজী পত্ৰিকা
https://static.pib.gov.in/WriteReadData/specificdocs/documents/2023/apr/doc2023419182601.pdf
হিন্দী পত্ৰিকা
https://static.pib.gov.in/WriteReadData/specificdocs/documents/2023/apr/doc2023419182701.pdf