Prime Minister's Office
PM lauds inauguration of Shar Nyima Tsho Sum Namyig Lhakhang (Gonpa) at Gyangkhar in Arunachal Pradesh
17 APR 2023 10:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the inauguration of Shar Nyima Tsho Sum Namyig Lhakhang (Gonpa) at Gyangkhar in Arunachal Pradesh by Chief Minister, Shri Pema Khandu
Sharing a tweet by Chief Minister of Arunachal Pradesh, Shri Pema Khandu, the Prime Minister tweeted;
“May this sacred place draw people from all parts of India and deepen our nation’s deep rooted connect with Buddhism.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অরুনাচল প্রদেশকী গ্যাংখরদা শার য়িমা শো সুম নাময়িগ লাখাং (গোনপী) শঙ্গাববু থাগৎখ্রে
17 APR 2023 10:03AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অরুনাচল প্রদেশকী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী পেমা খন্দুনা গ্যাংখরদা শার য়িমা শো সুম নাময়িগ লাখাং (গোনপী) শঙ্গাববু থাগৎখ্রে।
অরুনাচল প্রদেশকী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী পেমা খন্দুগী ত্বীত অমা শেয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা অদুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“শেংলবা মফম অসিনা ভারতকী তোঙান-তোঙানবা মফমশিংগী মীওইশিংগী পুক্নিং চিংশিনবা অমসুং লৈবাক অসিগা বুধিজমগা লৈনরিবা অচেৎপা মরী অসিবু হেন্না চেৎশিলহনবা ওইরসনু”।