Prime Minister's Office
PM lauds inauguration of Shar Nyima Tsho Sum Namyig Lhakhang (Gonpa) at Gyangkhar in Arunachal Pradesh
17 APR 2023 10:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the inauguration of Shar Nyima Tsho Sum Namyig Lhakhang (Gonpa) at Gyangkhar in Arunachal Pradesh by Chief Minister, Shri Pema Khandu
Sharing a tweet by Chief Minister of Arunachal Pradesh, Shri Pema Khandu, the Prime Minister tweeted;
“May this sacred place draw people from all parts of India and deepen our nation’s deep rooted connect with Buddhism.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଅରୁଣାଚଳ ପ୍ରଦେଶର ଗ୍ୟାଙ୍ଗଖାରରେ ଶାର ନାୟମା ତଶୋ ସୁମ ନାମୟିଗ ଲାହ୍କାଙ୍ଗ (ଗୋନ୍ପା) ଉଦଘାଟନରେ ସନ୍ତୋଷ ବ୍ୟକ୍ତ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
17 APR 2023 4:30PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଅରୁଣାଚଳ ପ୍ରଦେଶର ଗ୍ୟାଙ୍ଗଖାର ଠାରେ ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ପେମା ଖାଣ୍ଡୁଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଶାର ନାୟମା ତଶୋ ସୁମ ନାମୟିଗ ଲାହ୍କାଙ୍ଗ (ଗୋନ୍ପା) ଉଦଘାଟନ ହୋଇଥିବାରୁ ସନ୍ତୋଷ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଅରୁଣାଚଳ ପ୍ରଦେଶ ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ପେମା ଖାଣ୍ଡୁଙ୍କ ଟ୍ୱିଟ ଶେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଭାରତର କୋଣ ଅନୁକୋଣରୁ ଲୋକେ ଏହି ପବିତ୍ର ସ୍ଥଳକୁ ଆସି ବୌଦ୍ଧ ଧର୍ମ ପ୍ରତି ରାଷ୍ଟ୍ରର ଗଭୀର ଆସ୍ଥାକୁ ଆହୁରି ମଜବୁତ କରନ୍ତୁ ବୋଲି କାମନା କରୁଛି ।”