প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অৰুণাচল প্ৰদেশৰ গাংখাৰত শাৰ নিমা তোশো চুম নাময়িগ লাখাং (গনপা)ৰ উদ্বোধনত প্ৰশংসা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
17 APR 2023 10:03AM by PIB Guwahati
অৰুণাচল প্ৰদেশৰ গাংখাৰত মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী পেমা খাণ্ডুৱে শাৰ নিমা তোশো চুম নাময়িগ লাখাং (গনপা) উদ্বোধন কৰাক লৈ প্ৰশংসা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
অৰুণাচল প্ৰদেশৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী পেমা খাণ্ডুৰ এটা টুইট শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"এই পৱিত্ৰ স্থানে ভাৰতৰ বিভিন্ন প্ৰান্তৰ লোকক আকৰ্ষিত কৰক আৰু বৌদ্ধ ধৰ্মৰ সৈতে আমাৰ দেশৰ যি নিবিড় সম্পৰ্ক তাক আৰু গভীৰতা প্ৰদান কৰক।"

Prime Minister's Office
PM lauds inauguration of Shar Nyima Tsho Sum Namyig Lhakhang (Gonpa) at Gyangkhar in Arunachal Pradesh
17 APR 2023 10:03AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the inauguration of Shar Nyima Tsho Sum Namyig Lhakhang (Gonpa) at Gyangkhar in Arunachal Pradesh by Chief Minister, Shri Pema Khandu
Sharing a tweet by Chief Minister of Arunachal Pradesh, Shri Pema Khandu, the Prime Minister tweeted;
“May this sacred place draw people from all parts of India and deepen our nation’s deep rooted connect with Buddhism.”