Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to bus mishap in Raigad, Maharashtra
Announces ex-gratia from PMNRF for the victims
15 APR 2023 1:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives due to bus mishap in Raigad, Maharashtra. Shri Modi has announced an ex-gratia from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims.
In a series of PMO tweets, the Prime Minister said;
"Pained by the bus mishap in Raigad, Maharashtra. My thoughts are with those who have lost their loved ones. I hope that those injured recover quickly. The State Government is providing all possible assistance to the affected: PM"
"An ex-gratia is Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased in the bus mishap in Raigad. Rs. 50,000 would be given to the injured: PM"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহারাস্ত্রাগী রাইগাদতা বস গুরুং চৎপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
অৱাবা তারবশিংগীদমক পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
15 APR 2023 1:49PM by PIB Imphal
মহারাস্ত্রাগী রাইগাদতা বস গুরুং চৎপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। অৱাবা তারবশিংগীদমক প্রাইম মিনিস্তরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ(পি এম এন আর এফ)তগী শ্রী মোদীনা এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে।
পি.এম.ওগী ত্বিৎশিংগী পরেং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
মহারাস্ত্রাগী রাইগাদতা বস গুরুং চৎপগী থৌদোক অদুনা অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐনা থৌনিজরি। অৱাবা তারবশিংদা রাজ্য সরকারনা পীবা য়াবা মতেং পীরি: প্রধান মন্ত্রী”
“রাইগাদকী বস গুরুং চৎপদা লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী”