Prime Minister's Office
PM expresses optimism on encouraging numbers of tiger census
09 APR 2023 10:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed optimism on the encouraging numbers of tiger census.
The Prime Minister tweeted;
“The numbers of the tiger census are encouraging. Congratulations to all stakeholders and environment lovers. This trend also places an added responsibility of doing even more to protect the tiger as well as other animals. This is what our culture teaches us too.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কৈ মশিং থিবদা হেনগৎলকপা থেংনবদা প্রধান মন্ত্রীনা অপেনবা ফোঙদোকখ্রে
09 APR 2023 10:28PM by PIB Imphal
কৈ মশিং থিবদা মশিং হেনগৎলকপা থেংনবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অপেনবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“কৈ মশিং থিবদা মশিং হেনগৎলক্লে। মরী লৈনবা খুদিংমক অমসুং মহৌশাগী অকোয়বগী ফিবম নুংশিজবা পুম্নমক নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। ওইরক্লিবা ফিবম অসিনা কৈ অমসুং অতোপ্পা শা-উচেকশিং ঙাক-শেন্নবা অহেনবা থৌদাং অমা হাপচিল্লে। মসি ঐখোয়গী চৎনবীনা ঐখোয়দা তাকপী-তম্বীরিবা অদুনি”।