প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বাঘৰ লোকপিয়লৰ উৎসাহজনক সংখ্যাক লৈ আশা ব্যক্ত কৰে
09 APR 2023 10:28PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বাঘৰ লোকপিয়লৰ উৎসাহজনক সংখ্যাক লৈ আশা প্ৰকাশ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰি কয়;
‘বাঘৰ লোকপিয়লৰ সংখ্যা অত্যন্ত উৎসাহজনক। সকলো অংশীদাৰ আৰু পৰিৱেশ প্ৰেমীলৈ অভিনন্দন। এই ধাৰাই বাঘৰ লগতে অন্যান্য জীৱ-জন্তুকো সুৰক্ষা দিয়াৰ বাবে আৰু অধিক কাম কৰাৰ অতিৰিক্ত দায়িত্বও ৰাখে। আমাৰ সংস্কৃতিয়ে আমাকো এইটোৱেই শিকায়।”

Prime Minister's Office
PM expresses optimism on encouraging numbers of tiger census
09 APR 2023 10:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed optimism on the encouraging numbers of tiger census.
The Prime Minister tweeted;
“The numbers of the tiger census are encouraging. Congratulations to all stakeholders and environment lovers. This trend also places an added responsibility of doing even more to protect the tiger as well as other animals. This is what our culture teaches us too.”