Prime Minister's Office
Railways registers highest ever freight loading in a FY
PM says good news for commerce and the logistics sector
04 APR 2023 10:15AM by PIB Delhi
Union Minister for Railways, Shri Ashwini Vaishnaw has informed that railways has registered highest ever Freight Loading in any Financial year with 1512 MT freight loading in FY 2022-23.
Responding to the tweet thread by Union Minister for Railways, the Prime Minister tweeted;
"Good news for commerce and the logistics sector."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এফ.ৱাই. অমদা রেলৱেজনা খ্বাইদগী ৱাংবা ফ্রৈৎ লোদিং রেজিস্তর তৌখ্রে
কম্মর্স অমসুং লোজিস্তিক সেক্তরগীদমক নুংঙাইরবা পাউনি হায়না পি.এম.না ফোঙদোকখ্রে
04 APR 2023 10:15AM by PIB Imphal
রেলৱেজকী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী অশ্বিনি বৈশ্নোনা হায়খি এফ.ৱাই. ২০২২-২৩দা ফ্রৈৎ লোদিং এম.তি. ১৫১২ তৌখিবগা লোয়ননা রেলৱেজনা শেনবা চহি অসিদা ফ্রৈৎ লোদিং খ্বাইদগী ৱাংনা রেজিস্তর তৌখ্রে।
রেলৱেজকী কেন্দ্র মন্ত্রীনা তৌখিবা ত্বিত থ্রেদকী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“কম্মর্স অমসুং লোজিস্তিক সেক্তরগীদমক নুংঙাইরবা পাউনি।”