প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰে’লৱেই এটা বিত্ত বৰ্ষত বৰ্তমানলৈকে সৰ্বাধিক মাল লোডিং নথিভুক্ত কৰে
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে এয়া বাণিজ্য আৰু লজিষ্টিক্স ক্ষেত্ৰৰ বাবে ভাল খবৰ
04 APR 2023 10:15AM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় ৰে'ল মন্ত্ৰী শ্ৰী অশ্বিনী বৈষ্ণৱে তথ্য প্ৰদান কৰিছে যে ৰে'লৱেই বিত্ত বৰ্ষ ২০২২-২৩ৰ সময়ছোৱাত ১৫১২ মেট্ৰিক টন মাল লোডিঙেৰে যিকোনো বিত্তীয় বৰ্ষত বৰ্তমানলৈকে সৰ্বাধিক মাল লোডিং নথিভুক্ত কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় ৰে'ল মন্ত্ৰীৰ টুইট থ্ৰেডৰ উত্তৰ দি, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"এয়া বাণিজ্য আৰু লজিষ্টিক্স ক্ষেত্ৰৰ বাবে ভাল খবৰ।"

Prime Minister's Office
Railways registers highest ever freight loading in a FY
PM says good news for commerce and the logistics sector
04 APR 2023 10:15AM by PIB Delhi
Union Minister for Railways, Shri Ashwini Vaishnaw has informed that railways has registered highest ever Freight Loading in any Financial year with 1512 MT freight loading in FY 2022-23.
Responding to the tweet thread by Union Minister for Railways, the Prime Minister tweeted;
"Good news for commerce and the logistics sector."