Prime Minister's Office
PM lauds feat by Border Roads Organisation of blacktopping of 278 Km Hapoli-Sarli-Huri road
23 MAR 2023 9:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the feat by Border Roads Organisation of blacktopping of 278 Km Hapoli-Sarli-Huri road leading to Huri, one of the remotest places in Kurung Kumey district of Arunachal Pradesh, for the first time since independence.
Sharing a tweet thread by Border Roads Organisation, the Prime Minister tweeted;
“Commendable feat!”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସୀମା ସଡକ ସଂଗଠନ ଦ୍ୱାରା ୨୭୮ କିଲୋମିଟର ହାପୋଲି- ସରଲି-ହୁରି ରାସ୍ତାର ବ୍ଲାକଟପିଂକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
23 MAR 2023 9:16PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ସ୍ୱାଧୀନତା ପରେ ପ୍ରଥମ ଥର ସୀମା ସଡକ ସଂଗଠନ ଦ୍ୱାରା ଅରୁଣାଚଳ ପ୍ରଦେଶର କୁରୁଙ୍ଗ କୁମେ ଜିଲ୍ଲାର ଅନ୍ୟତମ ଆଭ୍ୟନ୍ତରୀଣ ଅଞ୍ଚଳ ହୁରିକୁ ସଂଯୋଗ କରୁଥିବା ୨୭୮ କିଲୋମିଟର ଦୀର୍ଘ ହାପୋଲି- ସରଲି-ହୁରି ରାସ୍ତାର ବ୍ଲାକଟପିଂକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ସୀମା ସଡକ ସଂଗଠନର ଏକ ଟ୍ୱିଟ ଶୃଙ୍ଖଳ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଉପଲବ୍ଧି!”