প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কিলোমিতর ২৭৮ শাংবা হাপোলি-সার্লি-হুরি লম্বী কয়লা থাবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা বোর্দর রোদস ওর্গনাইজেসনগী মাইপাকপা থাগৎখ্রে
23 MAR 2023 9:16PM by PIB Imphal
নিংতম্বা ফংলবা মতুংদা অহানবা ওইনা, অরুনাচল প্রদেসকী কুরুং কুমে জিলাদা খ্বাইদগী মনুং হুঞ্জিনবা মফমশিংগী মনুংদা অমা ওইরিবা হুরি য়ৌবা কিলোমিতর ২৭৮ শাংবা হাপোলি-সার্লি-হুরি লম্বী কয়লা থাবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বোর্দর রোদস ওর্গনাইজেসনগী মাইপাকপা থাগৎখ্রে।
বোর্দর রোদস ওর্গনাইজেসনগী ত্বিৎ থ্রিদ অমা লৌখৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“শিংথানিঙাই ওইবা মাইপাকপনি!”

Prime Minister's Office
PM lauds feat by Border Roads Organisation of blacktopping of 278 Km Hapoli-Sarli-Huri road
23 MAR 2023 9:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the feat by Border Roads Organisation of blacktopping of 278 Km Hapoli-Sarli-Huri road leading to Huri, one of the remotest places in Kurung Kumey district of Arunachal Pradesh, for the first time since independence.
Sharing a tweet thread by Border Roads Organisation, the Prime Minister tweeted;
“Commendable feat!”