প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সীমান্ত পথ সংস্থাৰ দ্বাৰা ২৭৮ কিলোমিটাৰ হাপোলী-সৰলী-হুৰী পথৰ ব্লেকটপিং কৰাৰ প্ৰশংসা কৰে
23 MAR 2023 9:16PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে স্বাধীনতাৰ পাছত প্ৰথমবাৰ সীমান্ত পথ সংস্থাৰ দ্বাৰা অৰুণাচল প্ৰদেশৰ কুৰুং কুমে জিলাৰ সবাতোকৈ দূৰৱৰ্তী স্থানৰ অন্যতম হুৰীৰ ফালে যোৱা ২৭৮ কিলোমিটাৰ দীঘল হাপোলি-সৰলী-হুৰী পথৰ ব্লেকটপিং কৰা কামৰ প্ৰশংসা কৰিছে।
সীমান্ত পথ সংস্থাৰ টুইটৰ শৃংখলা শ্বেয়াৰ কৰি, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে;
"প্ৰশংসনীয় প্ৰাপ্তি!"

Prime Minister's Office
PM lauds feat by Border Roads Organisation of blacktopping of 278 Km Hapoli-Sarli-Huri road
23 MAR 2023 9:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the feat by Border Roads Organisation of blacktopping of 278 Km Hapoli-Sarli-Huri road leading to Huri, one of the remotest places in Kurung Kumey district of Arunachal Pradesh, for the first time since independence.
Sharing a tweet thread by Border Roads Organisation, the Prime Minister tweeted;
“Commendable feat!”