Prime Minister's Office
ST Sangamam celebrates an ancient bond between Gujarat and Tamil Nadu : PM
19 MAR 2023 8:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has highlighted the bond between Gujarat and Tamil Nadu being celebrated under Saurashtra Tamil Sangamam. The ST Sangamam, the Prime Minister said, celebrates ‘Ek Bharat Shreshtha Bharat.’
In reply to a tweet by the Union Minister Dr Mansukh Mandaviya, the Prime Minister tweeted :
"The #STSangamam celebrates an ancient bond between Gujarat and Tamil Nadu. Centuries ago people from Gujarat made Tamil Nadu their home and embraced the local culture. The Tamil people also welcomed them with open arms. This Sangamam celebrates ‘Ek Bharat Shreshtha Bharat.’"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গুজরাত অমসুং তামিলগী মরক্তা লৈরক্লবা কুইরবা মরী অমা এস.তি শঙ্গমম্না হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
19 MAR 2023 8:49PM by PIB Imphal
সৌরাস্ত্রা তামিল শঙ্গামমগী মখাদা গুজরাত অমসুং তামিলগী মরক্তা লৈনরিবা মরী হরাও-তয়াম্বা ফোঙদোকপা অদু প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পাউদমখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, এস.তি শঙ্গমম্না ‘এক ভারত শ্রেস্থা ভারত’ পাংথোক্লি।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর দোক্তর মনসুখ মন্দাবিয়াগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি:
গুজরাত অমসুং তামিলগী মরক্তা লৈরক্লবা কুইরবা মরী অমা #STSangamam না হরাওবা ফোঙদোক্লি। চহিচা কয়াগী মমাঙদা গুজরাতকী মীওইশিং তামিলদা মখোয় খুন্দা-লৈতাখি অমসুং মফম অদুগী কলচরগা লোয়ন্না হিংখি। তামিল মীয়াম্না মখোয় তরাম্না ওকখি। মসিগী শঙ্গমম অসিনা ‘এক ভারত শ্রেস্থা ভারত’ হরাও-তয়াম্না পাংথোক্লি”।