Prime Minister's Office
PM shares the President's article
08 MAR 2023 7:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article by the President Smt Droupadi Murmu on the occasion of International Women's Day. The article "Her Story, My Story — Why I am hopeful about gender justice" is about the indomitable spirit of Indian women and her own journey.
The Prime Minister tweeted :
"On the way back from Tripura I read this article and found it very motivating. I would urge others to read it as well. On Women’s Day, it chronicles the life journey of a very inspiring person who devoted her life to service and rose to become India’s President."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতিগী আর্তিকল মীয়ামদা উৎখ্রে
08 MAR 2023 7:02PM by PIB Imphal
মালেমগী নুপীগী নুমিৎ থৌরমদা রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মুনা ইবা আর্তিকল অমা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা উৎখ্রে। “মহাক্কী ৱারি, ঐগী ৱারি-জেন্দর জজতিসদা করিগী ঐনা থাজরিবনো” হায়বা আর্তিকল অসি মাইথিবা পীবা ঙমদবা ভারতকী নুপীশিংগী থৌনা অমসুং মহাক মশাগী পুন্সিগী মরমদা ইবনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ত্রিপুরাদগী হল্লকপা খোঙচত্তা মসিগী আর্তিকল অসি ঐনা পাখি অমসুং মসি পুক্নিং য়াম্না থৌগৎখি। মসি পানবা ঐনা অতোপ্পশিংদা তকশিনগনি। নুপীগী নুমিত্তা, আর্তিকল অসিদা মীয়ামগী থবক তৌনবা মহাক্কী পুন্সি কৎথোকখিবী অমসুং ভারতকী রাস্ত্রপতি ওইরকখিবী থৌনা ফবা মীওই অমগী পুন্সি ৱারি ফোঙদোক্লি।