Prime Minister's Office
PM congratulates Ustad Bismillah Khan Yuva Puraskar awardees
17 FEB 2023 10:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the talented youngsters who have been conferred the Ustad Bismillah Khan Yuva Puraskar.
In response to a tweet by Sangeet Natak Akademi, the Prime Minister said;
"Congratulations to the talented youngsters who have been conferred the Ustad Bismillah Khan Yuva Puraskar. Best wishes for their future endeavours. May they keep popularising Indian culture and music in the times to come."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଉସ୍ତାଦ ବିସମିଲ୍ଲା ଖାନ ଯୁବ ପୁରସ୍କାର ବିଜେତାମାନଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ
17 FEB 2023 10:31AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସେହି ସମସ୍ତ ପ୍ରତିଭାସମ୍ପନ୍ନ ଯୁବକଯୁବତୀଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ଯେଉଁମାନଙ୍କୁ ଉସ୍ତାଦ ବିସମିଲ୍ଲା ଖାନ ଯୁବ ପୁରସ୍କାରରେ ସମ୍ମାନିତ କରାଯାଇଛି ।
ସଂଗୀତ ନାଟକ ଏକାଡେମୀର ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଉସ୍ତାଦ ବିସମିଲ୍ଲା ଖାନ ଯୁବ ପୁରସ୍କାରରେ ସମ୍ମାନିତ ସମସ୍ତ ପ୍ରତିଭାସମ୍ପନ୍ନ ଯୁବକଯୁବତୀଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଭବିଷ୍ୟତରେ ସେମାନଙ୍କର ଆହୁରି ସଫଳତା କାମନା କରୁଛି । ଆଗାମୀ ଦିନରେ ସେମାନେ ଭାରତୀୟ ସଂସ୍କୃତି ଓ ସଂଗୀତକୁ ଲୋକପ୍ରିୟ କରିବେ ବୋଲି କାମନା ।”