Prime Minister's Office
PM congratulates Ustad Bismillah Khan Yuva Puraskar awardees
17 FEB 2023 10:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the talented youngsters who have been conferred the Ustad Bismillah Khan Yuva Puraskar.
In response to a tweet by Sangeet Natak Akademi, the Prime Minister said;
"Congratulations to the talented youngsters who have been conferred the Ustad Bismillah Khan Yuva Puraskar. Best wishes for their future endeavours. May they keep popularising Indian culture and music in the times to come."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ওস্তাদ বিছমিল্লা খান যুৱ পুৰস্কাৰ বিজয়ীসকলক অভিনন্দন জনাইছে
17 FEB 2023 10:31AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ওস্তাদ বিছমিল্লা খান যুৱ পুৰস্কাৰ লাভ কৰা প্ৰতিভাশালী যুৱক-যুৱতীসকলক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
সংগীত নাটক একাডেমীৰ এটা টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"ওস্তাদ বিছমিল্লা খান যুৱ পুৰস্কাৰ লাভ কৰা প্ৰতিভাশালী যুৱক-যুৱতীসকলক অভিনন্দন জনাইছোঁ। ভৱিষ্যতে তেওঁলোক আৰু অধিক সফল হোৱাৰ কামনা কৰিছোঁ। অনাগত সময়ত তেওঁলোকে ভাৰতীয় সংস্কৃতি আৰু সংগীতক জনপ্ৰিয় কৰি তুলিব-তাৰেই কামনা কৰিছোঁ।"