প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা উস্তাদ বিস্মিলা খান য়ুবা পুরস্কার মনা ফংলবশিংগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
17 FEB 2023 10:31AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উস্তাদ বিস্মিলা খান য়ুবা পুরস্কার ফংলবা হৈথোই শিংথোইরবা নহাশিংগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
সঙ্গীৎ নাতক একাদমীগী ত্বীত অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“উস্তাদ বিস্মিলা খান য়ুবা পুরস্কার ফংলবা হৈথোই শিংথোইরবা নহাশিংগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍। তুংগী খোঙচৎকীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি‍। মখোয়না লাক্কদৌরিবা মতমশিংদা ভারতকী নাৎ অমদি ঈশৈ নোংমাইবু হেন্না মীয়াম্না পাম্নবা ওইহনসনু‍।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Ustad Bismillah Khan Yuva Puraskar awardees
17 FEB 2023 10:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the talented youngsters who have been conferred the Ustad Bismillah Khan Yuva Puraskar.
In response to a tweet by Sangeet Natak Akademi, the Prime Minister said;
"Congratulations to the talented youngsters who have been conferred the Ustad Bismillah Khan Yuva Puraskar. Best wishes for their future endeavours. May they keep popularising Indian culture and music in the times to come."