Prime Minister's Office
PM speaks to the Israeli Prime Minister
08 FEB 2023 10:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to the Prime Minister of Israel, His Excellency Benjamin Netanyahu.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Spoke with PM @netanyahu and discussed ways to strengthen the multifaceted India-Israel friendship, deepen our focus on innovation partnership, and our ongoing cooperation in defence and security."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰে
08 FEB 2023 10:00PM by PIB Guwahati
ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামহিম বেঞ্জামিন নেতান্যাহুৰ সৈতে বাৰ্তালাপত মিলিত হয় প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এটা টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"পিএম @netanyahuৰ সৈতে কথা পাতিলোঁ আৰু বহুমুখী ভাৰত-ইজৰাইল বন্ধুত্ব শক্তিশালী কৰাৰ উপায়, উদ্ভাৱন অংশীদাৰিত্বৰ ওপৰত আমাৰ মনোনিৱেশ গভীৰ কৰাক লৈ তথাপ্ৰতিৰক্ষা আৰু নিৰাপত্তাৰ ক্ষেত্ৰত আমাৰ চলি থকা সহযোগিতাৰ বিষয়ে আলোচনা কৰিলোঁ।"