প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রীগা ৱারি শানখ্রে
08 FEB 2023 10:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী বেঞ্জামিন নেতানয়াহুগা ৱারি শানখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“প্রধান মন্ত্রী @netanyahuগা ৱারি শানখি অমসুং মাইথোং য়াম্বা ভারত-ইজরেলগী মরুপ-মপাং ওইবা মরী মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা, অনৌবা থবকশিং পায়খৎনবা মতেং পাংনবগী ঐখোয়গী থবক চেৎশিনহন্নবা অমসুং দিফেন্স অমসুং সেকুরিতিগী লমদা হৌজিক চৎথরিবা ঐখোয়গী মতেং পাংনবগী থবক ফগৎনবা লম্বীশিং খন্নখি”।

Prime Minister's Office
PM speaks to the Israeli Prime Minister
08 FEB 2023 10:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to the Prime Minister of Israel, His Excellency Benjamin Netanyahu.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Spoke with PM @netanyahu and discussed ways to strengthen the multifaceted India-Israel friendship, deepen our focus on innovation partnership, and our ongoing cooperation in defence and security."