Prime Minister's Office
PM remembers Balasaheb Thackeray on his birth anniversary
23 JAN 2023 9:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Balasaheb Thackeray on his birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Remembering Balasaheb Thackeray Ji on his birth anniversary. I will always cherish my various interactions with him. He was blessed with rich knowledge and wit. He devoted his life to public welfare."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜନ୍ମ ଜୟନ୍ତୀ ଅବସରରେ ବାଲାସାହେବ ଠାକରେଙ୍କୁ ସ୍ମରଣ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
23 JAN 2023 9:04AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ବାଲାସାହେବ ଠାକରେଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ଜନ୍ମ ଜୟନ୍ତୀ ଅବସରରେ ସ୍ମରଣ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଜନ୍ମ ଜୟନ୍ତୀ ଅବସରରେ ବାଲାସାହେବ ଠାକରେ ଜୀଙ୍କୁ ସ୍ମରଣ କରୁଛି । ତାଙ୍କ ସହ ହୋଇଥିବା ଅନେକ ବାର୍ତ୍ତାଳାପ ମୋ ପାଇଁ ସ୍ମରଣୀୟ ହୋଇ ରହିବ । ବ୍ୟାପକ ଜ୍ଞାନ ଓ ବାକପଟୁତା ପାଇଁ ସେ ପରିଚିତ ଥିଲେ । ଜନକଲ୍ୟାଣ ପାଇଁ ସେ ନିଜ ଜୀବନକୁ ସମର୍ପିତ କରିଥିଲେ ।’’