Prime Minister's Office
PM remembers Balasaheb Thackeray on his birth anniversary
23 JAN 2023 9:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Balasaheb Thackeray on his birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Remembering Balasaheb Thackeray Ji on his birth anniversary. I will always cherish my various interactions with him. He was blessed with rich knowledge and wit. He devoted his life to public welfare."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বালাসাহেব থাকেরাইগী মপোক কুমওন্দা মহাকপু নিংশিংখ্রে
23 JAN 2023 9:04AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বালাসাহেব থাকেরাইগী মপোক কুমওন্দা মহাকপু নিংশিংদুনা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“বালাসাহেব থাকেরাইগী মপোক কুমওন্দা মহাকপু নিংশিংলি। ঐহাক্না মহাক্কা উন্নখিবা মিৎকুপ খুদিংমক মতম পুম্বদা নিংশিংলি। মহাক্তি লৌশিং য়াম্না লৈবা মীওইনি। মহাক্না মশাগী পুন্সিবু মীয়ামগী য়াইফ য়ুম্বালগীদমক্তা কত্থোকখিবনি”।