Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Smt. Mukta Tilak
22 DEC 2022 9:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed deep grief over the demise of former Pune mayor and MLA, Maharashtra, Smt. Mukta Tilak.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Smt. Mukta Tilak Ji served society with diligence. She made a mark by raising pro-people issues and had a noteworthy tenure as Pune’s Mayor. Her commitment to BJP will always be cherished by Karyakartas. Pained by her demise. Condolences to her family and supporters. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শ্রীমতি মুক্তা তিলকনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
22 DEC 2022 9:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী পুনেগী মেয়র অমসুং মহারাস্ত্রগী এম.এল.এ., শ্রীমতি মুক্তা তিলকনা লৈখিদবদা থমোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"শ্রীমতি মুক্তা তিলকজীনা কন্না হোৎনবগা লোয়ননা খুন্নাইগী শেবা তৌখি। মহাক্না প্রো-পিপল ইস্যুশিং পুখৎখি অমসুং পুনেগী মেয়র ওইনা শীংথানীংঙাই ওইবা তেনর অমা পাইরমখি। বি.জে.পি.গীদমক মহাক্না কত্থোক্লমখিবা অদু কর্য়াকর্তাশিংনা মতম চুপ্পদা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং সপ্পোর্তরশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।"