ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଶ୍ରୀମତୀ ମୁକ୍ତା ତିଲକଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
22 DEC 2022 9:26PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପୁନେର ପୂର୍ବତନ ମେୟର ତଥା ମହାରାଷ୍ଟ୍ରର ବିଧାୟକ ଶ୍ରୀମତୀ ମୁକ୍ତା ତିଲକଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ଗଭୀର ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଶ୍ରୀମତୀ ମୁକ୍ତା ତିଲକ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାର ସହ ସମାଜସେବା କରୁଥିଲେ । ଲୋକଙ୍କ ସମସ୍ୟା ଉତଥାପନ କରି ସେ ନିଜ ପରିଚୟ ସୃଷ୍ଟି କରିଥିଲେ । ପୁନେ ମେୟର ଭାବେ ତାଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟକାଳ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଥିଲା । ବିଜେପି ପ୍ରତି ତାଙ୍କ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ କାର୍ଯ୍ୟକର୍ତ୍ତାମାନେ ସଦା ସ୍ମରଣ ରଖିବେ । ତାଙ୍କ ମୃତ୍ୟୁରେ ଦୁଃଖିତ । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଓ ସମର୍ଥକମାନଙ୍କୁ ସମବେଦନା । ଓମ ଶାନ୍ତି ।”

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Smt. Mukta Tilak
22 DEC 2022 9:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed deep grief over the demise of former Pune mayor and MLA, Maharashtra, Smt. Mukta Tilak.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Smt. Mukta Tilak Ji served society with diligence. She made a mark by raising pro-people issues and had a noteworthy tenure as Pune’s Mayor. Her commitment to BJP will always be cherished by Karyakartas. Pained by her demise. Condolences to her family and supporters. Om Shanti."