Prime Minister's Office
PM congratulates Ms. Mette Frederiksen for her re-election as the Prime Minister of Denmark
15 DEC 2022 11:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Ms. Mette Frederiksen for her re-election as the Prime Minister of Denmark.
The Prime Minister tweeted;
"Warm congratulations to Ms. Mette Frederiksen for her re-election as the Prime Minister of Denmark. I look forward to continuing our cooperation in strengthening the India-Denmark Green Strategic Partnership. @Statsmin".

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ডেনমাৰ্কৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে পুনৰ-নিৰ্বাচিত শ্ৰীমতী মেট্টে ফ্রেডেৰিকচেনক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
15 DEC 2022 11:01PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ডেনমাৰ্কৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে পুনৰ-নিৰ্বাচিত শ্ৰীমতী মেট্টে ফ্ৰেডেৰিকচেনক অভিনন্দন জনাইছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
"ডেনমাৰ্কৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে পুনৰ-নিৰ্বাচিত শ্ৰীমতী মেট্টে ফ্ৰেডেৰিকচেনক উষ্ম অভিনন্দন জনালো। ভাৰত-ডেনমাৰ্কৰ সেউজ কৌশলগত অংশীদাৰিত্ব সুদৃঢ়কৰণৰ ক্ষেত্ৰত আমাৰ সহযোগিতা অব্যাহত ৰাখিবলৈ মই আগ্ৰহী হৈ উঠিছো। @Statsmin"।