প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মিস মেত্তে ফ্রেদেরিক্সনগী মফমদা মহাক্না দেনমার্ক্কী প্রাইম মিনিস্তর ওইনা অমুক হন্না মীখল মায় পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
15 DEC 2022 11:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মিস মেত্তে ফ্রেদেরিক্সনগী মফমদা মহাক্না দেনমার্ক্কী প্রাইম মিনিস্তর ওইনা অমুক হন্না মীখল মায় পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরদুনা ফোঙদোকখি;
“মিস মেত্তে ফ্রেদেরিক্সনগী মফমদা মহাক্না দেনমার্ক্কী প্রাইম মিনিস্তর ওইনা অমুক হন্না মীখল মায় পাক্লকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍। ঐনা ইন্দিয়া-দেনমার্ক গ্রীন স্ত্রেতেজিক পার্ত্নরসিপ্পু হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহনবদা ঐখোয় পুন্না তেংবাংমিন্ননবা মীৎয়েঙ থমজরি‍। @Statsmin".

Prime Minister's Office
PM congratulates Ms. Mette Frederiksen for her re-election as the Prime Minister of Denmark
15 DEC 2022 11:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Ms. Mette Frederiksen for her re-election as the Prime Minister of Denmark.
The Prime Minister tweeted;
"Warm congratulations to Ms. Mette Frederiksen for her re-election as the Prime Minister of Denmark. I look forward to continuing our cooperation in strengthening the India-Denmark Green Strategic Partnership. @Statsmin".