Prime Minister's Office
PM compliments efforts to preserve and celebrate India’s rich musical tradition
10 DEC 2022 8:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has complimented efforts to preserve and celebrate India’s rich musical tradition. Shri Modi has said that it will deepen the connect between our youth and our culture.
In response to a tweet by Kala Ramnath, the Prime Minister said;
"Exceptional effort, indicative of the passion and dedication to preserve as well as celebrate India’s rich musical tradition. I am sure it will deepen the connect between our youth and our culture."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତର ସମୃଦ୍ଧ ସଂଗୀତ ପରମ୍ପରାକୁ ସଂରକ୍ଷଣ ତଥା ପାଳନ କରିବା ପାଇଁ ହୋଇଥିବା ଉଦ୍ୟମକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
10 DEC 2022 8:59PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଭାରତର ସମୃଦ୍ଧ ସଂଗୀତ ପରମ୍ପରାକୁ ସଂରକ୍ଷଣ ତଥା ପାଳନ କରିବା ପାଇଁ ହୋଇଥିବା ଉଦ୍ୟମକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ଏହା ଆମ ଯୁବଗୋଷ୍ଠି ଏବଂ ଆମ ସଂସ୍କୃତି ମଧ୍ୟରେ ସଂଯୋଗକୁ ଆହୁରି ଗଭୀର କରିବ ବୋଲି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ।
କାଲା ରାମନାଥଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟର ଜବାବରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଅସାଧାରଣ ପ୍ରୟାସ, ସଂରକ୍ଷଣ ତଥା ଉତ୍ସାହର ସୂଚକ ତଥା ଭାରତର ସମୃଦ୍ଧ ସଂଗୀତ ପରମ୍ପରାକୁ ପାଳନ କରିବା । ମୁଁ ନିଶ୍ଚିତ ଯେ ଏହା ଆମର ଯୁବଗୋଷ୍ଠି ଏବଂ ଆମ ସଂସ୍କୃତି ମଧ୍ୟରେ ସଂଯୋଗକୁ ଆହୁରି ଗଭୀର କରିବ ।”