প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী ইনাক খুল্লবা ঈশৈ নোংমাইগী চৎনবীবু ঙাকশেন্দুনা থম্বা অমদি হরাও তয়াম্না পাঙথোকপগী থৌওংশিংবু থাগৎখ্রে
10 DEC 2022 8:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী ইনাক খুল্লবা ঈশৈ নোংমাইগী চৎনবীবু ঙাকশেন্দুনা থম্বা অমদি হরাও তয়াম্না পাঙথোকপগী থৌওংশিংবু থাগৎখ্রে‍। মসিনা ঐখোয়গী নহাশিং অমদি ঐখোয়গী নাৎ অনিগী মরক্তা মরী চেৎশিলহল্লগনি হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি‍।
কালা রামনাথনা থাগৎলকপা ত্বীত অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“তোপ তোপ্না হোৎনবগী, ভারতকী ইনাক খুল্লবা ঈশৈ নোংমাইগী চৎনবীবু ঙাকশেন্দুনা থম্বা অমদি হরাও তয়াম্না পাঙথোকপদা পুক্নিং লুপ্পা অমদি কত্থোকপগী মমি তাই‍। মসিনা ঐখোয়গী নহাশিং অমদি ঐখোয়গী নাৎ অনিগী মরক্তা মরী চেৎশিলহল্লগনি হায়না ঐনা থাজৈ‍।”

Prime Minister's Office
PM compliments efforts to preserve and celebrate India’s rich musical tradition
10 DEC 2022 8:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has complimented efforts to preserve and celebrate India’s rich musical tradition. Shri Modi has said that it will deepen the connect between our youth and our culture.
In response to a tweet by Kala Ramnath, the Prime Minister said;
"Exceptional effort, indicative of the passion and dedication to preserve as well as celebrate India’s rich musical tradition. I am sure it will deepen the connect between our youth and our culture."