Prime Minister's Office
PM condoles the demise of renowned Marathi Lavani singer Sulochana Tai Chavan
10 DEC 2022 6:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of renowned Marathi Lavani singer Sulochana Tai Chavan.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The coming generations will remember Sulochana Tai Chavan for her monumental role in promoting the culture of Maharashtra, especially Lavani. She was also passionate about music and theatre. Pained by her demise. Condolences to her family and admirers. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শক্নাইরবী মরাথি লৱানি শৈশকপী সুলোচানা তাই চাভান লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
10 DEC 2022 6:00PM by PIB Imphal
শক্নাইরবী মরাথি লৱানি শৈশকপী সুলোচানা তাই চাভান লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মরুওইনা লৱানি য়াওনা মহারাস্ত্রাগী কলচর য়োকখৎনবা মহাক্না লৌরম্বা অচৌবা থৌদাংগীদমক তুংদা লাক্লিবা মীরোলশিংনা সুলোচানা তাই চাভান নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক থিয়েতর অমসুং ঈশৈশু থৱায় য়াওখি। মহাক লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।