Prime Minister's Office
PM condoles demise of actor Vikram Gokhale
26 NOV 2022 6:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief on the demise of actor Vikram Gokhale.
Shri Modi tweeted:
“Vikram Gokhale Ji was a creative and versatile actor. He will be remembered for many interesting roles in his long acting career. Saddened by his demise. Condolences to his family, friends and admirers. Om Shanti.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অভিনেতা বিক্ৰম গোখলেৰ প্ৰয়াণত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
26 NOV 2022 6:14PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অভিনেতা বিক্ৰম গোখলেৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
শ্ৰী মোদীয়ে এইদৰে টুইট কৰে:
"বিক্ৰম গোখলেজী এজন সৃষ্টিশীল আৰু বহুমুখী অভিনেতা আছিল। তেওঁৰ দীঘলীয়া অভিনয় কেৰিয়াৰত বহুতো আকৰ্ষণীয় চৰিত্ৰৰ বাবে তেওঁক স্মৰণ কৰা হ'ব। তেওঁৰ মৃত্যুত মই দুখিতঃ। তেওঁৰ পৰিয়াল, বন্ধুবৰ্গ তথা গুণমুগ্ধসকলৰ প্ৰতি সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো। ঔম শান্তি।"